Wyszukiwarka
Verzendkosten

 

België 4,50 €
Nederland 4,50 €
Frankrijk 7,50 €
Luxemburg 7,50 €

 

Betalingswijze

1. PayPal (+2,95€)
2. Bankoverschrijving


ING Bank

IBAN: BE14 3770 6838 9683
BIC: BBRUBEBB

Garantie, Klachten & Retourneren

De klantgerichtheid is voor ons een prioriteit

Garantie
1. De door ons aangeboden producten zijn gloednieuw, vrij van gebreken, geschikt met de beschrijving van de producent en gedekt door garantie van 24 maanden.
2. De garantie dekt geen mechanische beschadigingen, die als gevolg zijn van onjuiste gebruik of van opzettelijke vernietiging. De beschadigingen, die tijdens de levering ontstonden, vormen een uitzondering.

Klachten
1. Op het moment van de afhaling van de zending, controleer haar staat en inhoud in de aanwezigheid van de koerier. Als haar inhoud beschadigd werd, maak dan een schadeprotocol op. De bezorger is in het bezit van de noodzakelijke documenten en hij is verplicht om opgemerkte onjuistheden te vermelden. In schadeprotocol moet het type van beschadiging beschreven worden. Het gescande protocol en foto’s van beschadigde koopwaar mag u naar ons e-mail adres sturen.
2. Als u de bovenvermelde stappen uitvoert, kunnen beschadigde producten omgewisseld worden of we sturen uw geld terug binnen 14 dagen. U hoeft niet de fabriekbeschadigde koopwaar terug te sturen.

Retourneren
1. Volgens de bindende voorwaarden heeft elke klant recht om de koopwaar terug te sturen binnen de 14 dagen vanaf de ontvangstdatum, zonder reden te vermelden. De koopwaar mag teruggestuurd worden onder de volgende voorwaarden: hij vertoont geen sporen van gebruik hij bezit geen gebreken noch vernietigingen, uitgezonderd de beschreven fouten voor terugname.
2. De verkoper is verplicht om het tegoed terug te sturen binnen 7 dagen, via overschrijving naar de bankrekening, aangeduid door de klant.
3. De verzendingskosten worden niet vergoed.
4. De geretourneerde koopwaar wordt door de klant op eigen kosten verstuurd.
5. We accepteren geen zendingen, die betaald werden aan de postbode.